Pogosta vprašanja

Kako dolgo moram čakati na dobavo?

Izdelki, ki so pri nas na zalogi bodo odpremljeni naslednji delovni dan. Za vse ostale izdelke pa je dobavni rok med 7-10 dni.

Koliko znašajo stroški poštnine?

Poštnina je za vas popolnoma BREZPLAČNA. Vse stroške poštnine krijemo mi.

Kje lahko dobim dodatne informacije o produktih?

Za vsa dodatna vprašanja nas pokličete na 070/40-20-33 ali nam pišete na info@podncena-trgovina.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Kako naj ravnam v primeru prejetja poškodovane pošiljke?

Če  ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično  poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite  postopek odškodnine pri ponudniku pošiljanja(GLS,PTT). To storite tako,  da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite  poškodbo ali izropano pošiljko najkasneje v roku 30 dni od prevzema  pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o  poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne  dokumentacije, se pri ponudniku pošiljanja(GLS,PTT) poda zahtevek za  odškodnino. Zahtevek komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali  odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s ponudnikom  pošiljanja(GLS,PTT) bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem  možnem času.

Kako lahko vrnem izdelke?

Ko vračate artikle prodajalcu (Vdesign, Suhadol 13, 1432 Zidani  Most), morate priložiti obrazec za odstop od pogodbe. Priložite tudi  kopijo računa.
Naslov za posredovanje (pošiljanje) artiklov prodajalcu je Vdesign, Suhadol 13, 1432 Zidani Most.

Ali lahko odstopim od pogodbe?

Da. Potrošnik  (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za  namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od  prevzema blaga podjetju sporoči (e-naslov: info@podncena-trgovina.si),  da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo  odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek,  ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila  blaga.

Obrazec za odstop od pogodbe izdelkov je na voljo tukaj.