Splošni pogoji - podncena-trgovina.si

Logo slika
Vdesign
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Domača stran/Splošni pogoji
Spodaj napisani splošni pogoji veljajo za VDESIGN in TRGOVINO PODNCENA.

Zasebnost
Osebni  podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo  izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo  dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive  narave tega področja.

Upravitelj spletne trgovine Podncena Trgovina,  Vdesign, Violeta Hren s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih  podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih  uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Podncena Trgovina zbira naslednje uporabnikove podatke:

  ime in priimek,
  naslov in kraj bivanja,
  naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
  kontaktno telefonsko številko,
  geslo v šifrirani obliki,
  ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu Podncena Trgovina

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za  potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih  uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob  začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje  nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko  Podncena Trgovina med  drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka  uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem  obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter  piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Podncena Trgovina  shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo  le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti,  trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj Podncena Trgovina lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi  za namene statističnih analiz.  Podncena Trgovina podatkov o  uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.  Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov  naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev  komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.


Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki,  ki jih  Podncena Trgovinazbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je  taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje  potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za  zaščito in uresničevanje zakonitih interesov  Podncena Trgovina.

Skrb za kupca

Spletna trgovina  Podncena Trgovina je nastala  iz želje, da bi kupcem ponudili najboljšo možno storitev v karseda  prijazni obliki. Poleg ugodnih cen smo želeli dati spletnemu nakupovanju  tudi dodano vrednost.

Skrb za kupca je tako ena glavnih prioritet našega delovanja in jo uresničujemo na več načinov:

  -skrbimo, da so nakupi pri Podncena Trgovina varni , tako tehnično, kot s stališča varstva potrošnika,
  -kupce izobražujemo o tehničnih lastnostih artiklov ter o pravicah, ki jih imajo kot potrošniki,
  -skrbimo, da so podatki v spletni trgovini ažurni in točni,
  -morebitne zaplete in nesporazume skušamo vedno rešiti v korist kupca,
  -kupcu  vedno skušamo dati najbolj kakovostno informacijo že pred nakupom, zato  so naši opisi izdelkov obširni, spodbujamo pisanje mnenj in ocen  tistih, ki izdelek že uporabljajo, in smo vedno na voljo za dodatna  vprašanja na telefonski številki 070/40-20-35 in na e-naslovu:  info@podncena-trgovina.si

Če menite, da lahko za svoje kupce poskrbimo še bolje, bomo veseli vsakega predloga!

Suhadol 13
1432 Zidani Most
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni